Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Microsoft anunta noi solutii si tehnologii care sprijina digitalizarea companiilor

09 Decembrie 2015



Microsoft a anunțat în cadrul conferinței anuale Convergence din Barcelona, noi inovații care sprjină companiile să își atingă mai ușor obiectivele și să își maximizeze productivitatea într-un mediu de afaceri “mobile first, cloud first”. La eveniment au fost prezentate noile funcții ale Microsoft Office 365, printre care capabilitățile de conferințe telefonice și video pentru Skype for Business, incluse alături de Power BI și Advanced Threat Protection în suita Office 365 E5, dar și Microsoft Dynamics CRM 2016.

Compania a lansat, la începutul lunii decembrie, noi funcții în Office 365, noul Dynamics CRM și platforma Microsoft PowerApps, un nou serviciu pentru mediul de afaceri, care oferă angajaților posibilitatea de a crea aplicațiile dorite și a le partaja în echipă prin sistemul utilizat în cadrul companiei, la cele mai înalte standarde de securitate.

Conform unui studiu realizat de Forrester în luna noiembrie pentru Microsoft privind strategia de digitalizare a companiilor la nivel european, 94% dintre companiile respondente au avut tentative de a implementa o strategie digitală. În același timp, studiul relevă că nu există o aliniere între departamentul IT și liderii companiilor în ceea ce privește resursele și cerințele pentru o transformare digitală completă a organizației. Potrivit Forrester Research, doar 33% dintre directorii de IT au în vedere creșterea veniturilor companiei cu ajutorul unor noi canale digitale sau produse, în timp ce liderii companiilor sunt mult mai interesați să identifice noi oportunități.

Cu ajutorul soluțiilor care cresc eficiența angajaților, precum Office 365 și Dynamics CRM, împreună cu un mod inovator de a crea aplicații care pot fi partajate cu ușurință pe orice dispozitiv, organizația are oportunitatea de a realiza și controla propria transformare din cadrul companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite