A III-a ediție a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”, 2021
Afisari: 1265Dragi Neuroprieteni,
Suntem onorați să vă anunțăm că și în anul 2021 vom continua tradiția și vom organiza în format Hibrid (Online & Onsite) ediția a III-a a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”, în perioada 12-16 octombrie 2021, la Hotel Unirea 4* din Iași.
Manifestarea științifică este organizată sub patronajul Societății Române de Neurochirurgie și al Societății Române de Oftalmologie.
Principalii parteneri științifici sunt: Academia de Științe Medicale din România, Academia Română, Societatea Română de Neurooftalmologie, Societatea de Neurologie din România, Societatea Română de Glaucom, Societatea Română de Cataractă și Chirurgie Refractivă, Societatea Română Retina, Societatea Română de Chirurgie Oculoplastică, Societatea Română de Strabologie și Oftalmopediatrie, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, Societatea Română de Anatomie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Universitatea Apollonia, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry România, Ateneul Național din Iași, Sanitas România, Asociația Română de Radiologie Dento Maxilo Facială, Asociația Română de Algeziologie Intervențională, Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.
Știința nu ia pauză indiferent de vremuri. Viata ni s-a schimbat mult și continuă să ni se schimbe. Am devenit mai solidari și așa trebuie să rămânem. Principala problemă a lumii de azi este aceea a adaptării la noile vremuri.
Prin urmare, tematica generală propusă a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne pentru anul 2021, va fi: “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”. Subiectele Congresului Național de Neuroștiințe Moderne 2021 vor acoperi întregul domeniu al neuroștiințelor și vor pune accentul pe ultimele progrese din fiecare domeniu: neurochirurgie; oftalmologie; neurooftalmologie; neurologie; neuroradiologie și radiologie intervențională; neurorecuperare medicală; urgențe neurochirurgicale; traumatologie; neuroanatomie patologică; neuroanestezie; psihologie și psihiatrie, diverse).
Pandemia de COVID-19 a transformat spațiul virtual într-o nouă realitate care poate compensa momentan restricțiile impuse întâlnirilor în persoană, față în față, transformând Congresul Național de Neuroștințe Moderne din România într-o experiență atractivă onlin.
Personalități de marcă din domeniul neuroștiințelor vor fi alături de noi toți și în acest an pentru a ne împărtăși cu generozitate din experiența lor, întregul eveniment dorind a fi un dialog viu menit să clarifice diverse teme de discuție specifice neuroștiințelor în vremuri de pandemie.
În acest an, CNN (Congresul Național de Neuroștiințe) va marca o nouă premieră absolută. Dacă în 2020 am experimentat cu succes prima ediţie 100% online a evenimentului nostru, în acest an ne propunem, tot în premieră, o formulă de organizare hibrid, prin care ne dorim să valorificăm atât avantajele unui eveniment on-line, cât şi pe cele ale manifestărilor tradiţionale, on-site.
Manifestarea din acest an se va desfasura într-un format hibrid, mixt: on-line (va urma reţeta de organizare online de la ediţia precedentă) și on-site (un număr limitat de persoane vor putea participa fizic la eveniment).
Evident că participarea on-site va respecta reglementările în vigoare, dar şi norme suplimentare de siguranță pentru că sănătatea are prioritate absolute, pentru că sănătatea dumneavoastră, a noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!
Congresul Național de Neuroștiințe Moderne din România se adresează medicilor neurochirurgi, neurologi, oftalmologi, recuperare medicală, ortopezi, psihologi, radiologi, infecționiști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică, studenți, tineri medici precum și altor profesioniști din domeniul sănătății, cu un interes special în domeniul neuroștiințelor care doresc să se informeze în ceea ce privește noile abordări științifice din neuroștiințe.
Scopul general al acestei manifestări științifice este acela de a îmbunătăți competența și performanța publicului țintă prin furnizarea de conținut educațional de ultimă oră, care prezintă cele mai noi progrese în terapiile actuale și cercetarea clinică în neuroștiințe.
Sperăm că angajamentul nostru de lungă durată în ceea ce privește inovația pentru salvarea vieții pacienților se va traduce într-o îngrijire îmbunătățită a acestora.
Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele noutăți și achiziții în domeniu, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale neuroștiințelor, pentru a-i atrage spre acestea.
Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestui eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate.
Evenimentul este creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.
Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 12-16 octombrie 2021, ca fiind ocupate cu lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne din România “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”
Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.
Pentru înregistrare în vederea participării la lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne din România, dați click AICI sau vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://neuroexcelenta.ro/inscrieri/
REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!
Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, Președinte Congres Neuroștiințe 2021
Prof. Univ. Dr. Horia PLEȘ, Președinte de Onoare Congres Neuroștiințe 2021
Conf. Univ. Dr. Mircea FILIP, Președinte de Onoare Congres Neuroștiințe 2021
Organizator
Dimas Events
0730 808 778