Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Primavera pentru managementul proiectelor din Transelectrica

18 Octombrie 2005




Ca o etapa mai dificila, Roxana Marciu a remarcat momentul cand inca nu se vedeau rezultatele, nu se comunica inca intre filiale prin Internet, dar, ca sef de proiect, trebuia sa convingi toti membrii echipei sa lucreze corespunzator. In etapa de implementare oamenii inca nu cunosteau beneficiile care apar abia dupa un prim proiect.


Partea de comunicare cu oamenii este cea mai dificila in lucrul cu proiecte, dar Transelectrica are o solida cultura corporativa care implica o disciplina interna ce permite o utilizare cu succes a metodelor noi de munca.


„Insa, echipa TotalSoft a fost alaturi de noi mereu plecand de la implementare, workshop-uri, analiza, exploatare.. avem o linie permanenta de comunicare cu ei. Daca a aparut o problema, am telefonat, iar ei au fost extrem de dedicati“, ne-a declarat Calin Stanescu.


Workshop-uri pentru Primavera


La TotalSoft, centrul de training pentru Primavera functioneaza din 1994, pana acum fiind un numar de 3000 de specialisti care au trecut prin acest centru.


Avand in vedere cultura organizationala din Transelectrica, managerii de proiect erau certificati CODECS inainte de implementarea Primavera. Au urmat apoi cursuri de Primavera, insa „munca de fiecare zi este cel mai pretios curs si asistenta zilnica“, a mentionat Roxana Marciu. Fiind membri ai Asociatiei de Project Management din Romania (APRM), managerii de proiect sunt si in curs de certificare IPMA.


Scolarizarea s-a facut in serii, circa 40 de persoane inclusiv directori de proiect din sucursale Apoi, anul acesta a avut loc un training customizat prin organizarea de workshop-uri. Participantii sunt oameni care lucreaza cu Primavera, urmaresc proiecte si vor sa-si optimizeze munca si sa exploateze aplicatia la maximum, In urma acestor workshop-uri feedback-ul a fost foarte bun.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite