Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SoftNet, poleposition in Content Management

24 Noiembrie 2005




Pe de alta parte, cerintele pentru Document Management sau Workflow au la baza activitati de business pentru care este nevoie de accelerarea proceselor de decizie sau eficientizare.


Pana la urma proiectele se intersecteaza, dar fiind vorba de oameni, necesitati si bugete diferite, mai rar este conceput un plan care sa acopere ambele solutii de la inceput.


Ce produse ofera SoftNet Development & Consulting pentru gestiunea continutului Digital?


Suntem atenti la tot ceea ce se intampla in Romania si utilizam produse dezvoltate pe piete cu o experienta mult mai bogata. Din fericire, altii s-au confruntat cu aceste probleme inaintea noastra si au gasit si rezolvarile necesare. Folosim una dintre cele mai puternice platforme din domeniu: IBM DB2 Content Manager, o familie de produse certificata pentru legislatia mai multor state precum US DoD 5015.2 Chapter 4 standard pentru inregistrari clasificate sau pentru cerintele Arhivelor Nationale ale UK 2002.


Pe aceasta platforma verificata construim solutii conforme cerintelor specifice ale clientilor nostri. Am dezvoltat un astfel de sistem pentru Oficiul National al Registrului Comertului, iar utilizatorii pot avea la dispozitie, cu un singur clic, orice informatie din dosarul companiilor inregistrate.


Cat de importanta este securitatea?


Cand vorbim despre documente electronice securitatea este extrem de importanta. Sunt mai multe aspecte legate de securitate si fiecare companie intelege diferit acest subiect.


Prin securitate intelegem ca documentele vor fi disponibile in momentul in care este nevoie de ele, ca nu au fost modificate sub nici o forma fata de momentul redactarii si stocarii si ca avem aceasta certitudine. Un alt aspect al securitatii este garantia ca documentul in cauza este emis de persoana care pretinde ca l-a emis, dar si siguranta ca la acel document au acces doar persoanele autorizate pentru aceasta. Sunt multiple aspecte de care trebuie sa tinem seama in egala masura. Unele dintre ele sunt rezolvate de platforma hardware, care ne garanteaza cerinte legate de acces, stocare sau back-up. Alte nivele de securitate sunt rezolvate de aplicatia efectiva si aici competenta unei companii ca SoftNet Development and Consulting este foarte importanta.


Pe de o parte, trebuie sa intelegem exact necesitatea de acces la informatii si sa oferim o consultanta pe aceasta tema si, totodata, sa dezvoltam si sa implementam aplicatia respectiva.


Cum percep clientii aspectele legate de securitate?



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
1234
Utilizarea documentelor electronice creste in mod natural pe masura ce mijloacele de prelucrare, transmitere, arhivare si storcare a acestora se perfectioneaza. Cine mai arhiveaza pe hartie documente primite prin email sau download-ate de pe internet sau copiate din alte arhive electronice? Aproape nimeni. Decat cum este cazul OP-urilor de trezorerie: le downloadezi de pe sit-ul Min.Fin., la prelucrezi/completezi si in\loc sa le trimiti tot electronic trebuie sa dai print si sa te duci cu ele la banca.
02 Decembrie 2005, 11:34:41