Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Router avansat TOPEX

24 Noiembrie 2005




Posibilitatile de implementare ale Bytton UMTS sunt multiple:


El este un instrument eficient pentru microintreprinderi, firme mici si mijlocii, permitand accesul la Internet si interconectarea securizata si flexibila a desktop-urilor, imprimantelor si a altor periferice. Datorita suportului avansat pentru rutare si tunelare (GRE, RIPv2) routerul Topex este potrivit pentru firmele care doresc sa conecteze sedii distante la sediul central prin VPN. Aduce astfel reduceri semnificative de costuri prin eliminarea necesitatii instalarii in sediile distante a unor echipamente de tip router pentru VPN. Bytton UMTS are toate caracteristicile unui terminal fix - mobil, astfel ca poate fi utilizat si ca solutie de reducere a costurilor convorbirilor fix - mobil. Poate fi folosit ca solutie de rezerva pentru conexiunile clasice la Internet. Este foarte util pentru firmele care au puncte de lucru amplasate in zone unde nu exista retea clasica prin cablu.


Datorita functionalitatii plug&play este foarte potrivit utilizarii rezidentiale: este compact, cu toate functionalitatile intr-o singura carcasa si nu mai necesita investitii suplimentare in echipament sau software. Instalarea sa presupune doar simpla conectare la sursa de alimentare.


Routerul Topex este un echipament util pentru echipe de lucru pe teren sau evenimente temporare ori care se desfasoara in zone unde nu sunt disponibile solutii clasice, prin cablu, de acces Internet si telefonie. Domeniile de aplicare pot include presa, media & transmisii radio-tv, organizatori evenimente / conferinte / congrese, constructii, expeditii, logistica, recrutare, turism, sanatate, asigurari & servicii financiare.


Bytton este ideal pentru realizarea unui birou mobil. Prin intermediul sau se poate avea acces securizat la resurse de comunicare ale companiei de care puteti beneficia in mod normal numai daca sunteti in birou (contul de email, acces la serverul companiei, etc).


Bytton permite crearea imediata de Hotspoturi (zone de acces fara fir la Internet) in sali de conferinte, hoteluri, Internet-café si restaurante sau in locuri publice (gari, aeroporturi, parcuri). Utilizatorii se pot conecta folosind fie un cont (abonament) fie un cod PIN de pe o cartela preplatita. Software-ul inclus permite trimiterea automata a unui mesaj e-mail cu instructiuni de autentificare, pentru noii utilizatori. Autentificarea si taxarea sunt bazate pe server RADIUS.


Supravegherea video este o alta aplicatie a routerului Topex UMTS. Programele firmware incorporate in Bytton UMTS permit conectarea facila a unuia sau mai multor camere de supraveghere la un centru aflat la distanta, putand transmite imagini statice sau fluxuri video.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite