Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ANIAP 2012 analiza proiectelor din fonduri europene

29 Octombrie 2012




„Odată cu SNRI am renunțat la 35 de aplicații distincte. Se fac 100.000 de înregistrări pe zi, iar sistemul este integrat cu Evidența Populației“, a spus Wili Apreutesei, şef serviciu U.C.A.I., MAI.

Adrian Imireanu, inspector, și Carmen Grosu, șef serviciu buget Primăria Focșani, au prezentat sistemul informatic pentru gestiunea resurselor economico-financiare și materiale, realizat împreună cu firma Grup Soft din Piatra Neamț.

„Sistemul a fost implementat în 2008. Modulul central al soluției este de contabilitate. Am organizat sesiuni de instruire cu contabilii diferitelor instituții care folosesc soluția. Problemele cele mai mari le-am avut cu instituțiile de învățământ, dar acum s-au rezolvat“, a spus Carmen Grosu.

Consiliul Judeţean Tulcea, reprezentat de Raluca Gogancea-Vătăşoiu, expert superior şi Eduart Hopulele, alături de Gheorghe Răuţ, Director General Prosoft++, au prezentat proiectul „Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea”, cu beneficii imediate în eficientizarea activităţilor interne care stau la baza furnizării serviciilor publice, furnizarea de noi servicii publice electronice şi creşterea accesibilităţii informaţiilor de interes public.

Consiliul Judeţean Braşov, în parteneriat cu firma CS Vision, au prezentat Bastionul Postăvarilor, prima Galerie Digitală din România, care în prezent înregistrează 700 de vizitatori săptămânal.


Informaticienii din administraţia publică s-au reunit la Mamaia

Noutăți de la furnizori

La ANIAP, Ionuț Anghel, Business Development Manager Q-east Software, a anunțat că de la 1 octombrie compania a devenit divizia de software a Dell și se va numi Dell Software.

Reprezentantul Blom România a prezentat câteva dintre produsele unice dezvoltate de Blom: Blom Obliques sau Blom 3D.

„În România avem acoperire pentru Blom Obliques în 12 orașe: Arad, Brăila, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Ploiești, Sibiu, Timișoara. Pentru București și Constanța este disponibil și Blom3D“, a declarat Mihai Negroiu, Blom România.

Echipa IBM România prezentă la ANIAP a susținut prezentări care s-au bucurat de interesul mare al audienței: conceptul de oraș inteligent în viziunea IBM și sistemele integrate expert Pure Systems.

Sebastian Vîjeu, Tehnical Evanghelist Microsoft România, a adus în atenţia participanţilor subiecte precum: Microsoft Private Cloud sau integrarea cu suita Microsoft Windows 2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite