Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

How to Web 2013 anunta principalele teme ale editiei

03 Octombrie 2013




Pe parcursul celor două zile, scena a doua a conferinței va găzdui discuții despre finanțarea afacerilor aflate la început de drum, în compania reprezentaților unor acceleratoare de afaceri și fonduri de investiții active în regiune, precum Sitar Teli (Managing Partner, Connect Ventures), Jure Mikuz (RSG Capital), Mihai Sfintescu (3TS), Jon Bradford (Managing Director, TechStars), Carlos Espinal (Partner, Seedcamp), Dylian Dimitrov (Eleven Startup Accelerator) sau Lyuben Belov (LAUNCHub).


În paralel cu How to Web 2013 se va desfăşura o nouă ediţie a Startup Spotlight, competiţie şi program de mentorat adresat celor mai inovatoare 32 de start-up-uri din regiune. În cadrul programului, echipele participante vor avea acces la workshop-uri dedicate, sesiuni de mentorat, întâlniri private cu investitori și specialiști, precum și la premii în valoare totală de 20.000 USD, ce vor fi câștigate în urma evaluării proiectelor și a pitch-urilor ce vor fi susținute pe scenele How to Web.


Agenda detaliată a evenimentului, lista tuturor vorbitorilor confirmați și detaliile despre achiziționarea biletelor pentru conferință sunt disponibile la http://howtoweb.co. Echipele de antreprenori inovatori care îşi doresc să participe la Startup Spotlight pot aplica online la http://startupspotlight.co, pana pe 20 octombrie. Participarea la competiţia şi programul de mentorat pentru startup-uri este gratuită pentru cei 32 de finalişti care vor fi selecţionaţi de un juriu format din experţi internaţionali. How to Web este un eveniment dezvoltat cu susţinerea IXIA, X3, SoftLayer, Twilio şi Enterprise Ireland.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite