Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Mutare strategică pe piața IT locală: EBS România, preluată de concernul japonez NTT DATA

05 Noiembrie 2013





NTT Group (Nippon Telegraph and Telephone Corporation) cu sediul în Japonia este firma mamă a NTT DATA.
• Compania înfiinţată în 1953 are peste 220.000 de angajaţi și o cifră de afaceri totală de 130 miliarde USD în anul comercial încheiat la 31 martie 2013.
• NTT Group este numărul 1 mondial în telecomunicaţii dupa cifra de afaceri, având o acoperire de reţea în 160 de ţări şi reprezentare în 72 de ţări. Compania ocupă de asemenea poziţia 32 în topul Fortune Global 500, după cifra de afaceri.
• NTT Group cuprinde companii de top în domeniul tehnologiei informaţiilor și telecomunicaţiilor. Compania este listată la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo, New York și Londra.


NTT DATA, înfiinţată în 1988, are sediul la Tokyo și își desfașoară activitatea în peste 35 de ţări. Compania furnizează servicii de primă clasă, de la consultanţă și dezvoltare de sisteme pană la outsourcing de servicii IT. Este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar și de competenţe locale.

NTT DATA a înregistrat o cifră de afaceri totală de 10 miliarde Euro în anul comercial care s-a încheiat la 31 martie 2013 și are peste 61.000 angajaţi (cifră valabilă la data de 31 martie 2013).
Compania ocupă locul 6 în topul mondial al furnizorilor de servicii IT, după cifra de afaceri, fiind de asemenea listată la bursă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite