Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Inovații în e-guvernare prin intermediul soluțiilor de Cloud

27 Martie 2014




Reafirm, desigur, faptul că oferim o clasă de soluții şi produse de top. Credem cu toată tăria că CA Technologies oferă cele mai bune soluții de management al organizaţiilor de IT din piață, dar în acelaşi timp ţinem cont, de asemenea, de satisfacția clienților, care pentru noi este una din cele mai importante priorităţi ca furnizor de soluţii Enterprise.

În scopul de a avea clienți satisfăcuți, ai nevoie nu numai de produse de calitate, dar şi să fii capabil să implementezi cu succes aceste soluții, la timp, încadrându-te în buget. Acesta este modul în care noi încercăm să atingem obiectivul de satisfacţie a clienţilor în fiecare proiect.

În acest sens, încercăm întotdeauna să ne perfecţionăm în activitatea curentă, cu ajutorul partenerilor noștri locali, cu sprijinul CA Technologies, având întreaga susţinere a CA SEE în termeni de presales, marketing şi suport și, desigur, sprijinul întregii organizații de suport şi servicii a CA Technologies.

În cele din urmă, dar nu la sfârşit, trebuie să reamintesc despre faptul că putem activa în fiecare proiect organizaţia globală CA Technologies Education, în termeni de instruire şi programe de certificare disponibile pentru utilizatorii finali care au urmat un curs oficial CA Technologies şi care se pot certifica prin mecanismele de examinare gestionate de către Prometric.

În concluzie, încercăm în mod continuu să ne dezvoltăm organic şi să creștem investițiile noastre în țară de la an la an.

Organizarea de evenimente de succes, cum ar fi acesta de faţă, împreună cu partenerul nostru Power Net Consulting, este o confirmare a eforturilor noastre.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite