Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Arabesque îşi optimizează operaţiunile din retail cu ajutorul Intermec şi Total Technologies

29 Aprilie 2014




Prin utilizarea echipamentelor Intermec, „care au început să fie folosite imediat de la achiziţie, proiectul fiind în continuă extindere“, după cum precizează Dorin Călvărăşanu, s-au atins principalele obiective urmărite de către Arabesque: operaţiuni de retail rapide şi sigure. Totodată, a fost facilitată extinderea opţiunilor aplicaţiei dezvoltate in house de către departamentul IT al Arabesque şi implementate pe terminalele portabile Intermec, astfel încât mai multe activităţi operaţionale să poată fi iniţiate sau efectuate integral chiar din teren.

„Beneficiile au fost rapid vizibile. De exemplu, ca să rezolvi o inadvertenţă la o recepţie este necesar accesul la informaţii, iar aplicaţia dezvoltată şi terminalele Intermec ne permit să accesăm toate datele necesare operatorului, fără a mai lua legătura cu altcineva de la vânzări, contabilitate etc., pentru a lămuri unde şi de ce a apărut eroarea. Am reuşit astfel să eliminăm intermediarii, iar utilizatorii finali ai terminalelor şi aplicaţiei pot lua direct deciziile finale pe baza informaţiilor pe care echipamentele le pun la dispoziţia lor direct on-site (preţ, stoc, date furnizori, orice informaţii la nivel de reper etc.)“, explică directorul IT Arabesque. A cărui concluzie este clară: echipamentele Intermec furnizate de Total Technologies au permis creşterea vitezei de operare şi eliminarea erorilor din operaţiunile de vânzare, inventariere şi recepţie realizate de către angajaţii Arabesque, generând o creştere a productivităţii.

Beneficiile echipamentelor Intermec

Computerele mobile Intermec CK3 sunt echipamente complexe, care permit automatizarea activităţilor din depozite de retail şi îmbunătăţesc semnificativ viteza şi acurateţea operaţiunilor de scanare. Concepute astfel încât să ofere un nivel superior de fiabilitate, echipamentele sunt do-tate cu cele mai performante tehnologii de scanare a codurilor 1D şi 2D, beneficiază de opţiuni multiple de comunicare (suportă standardele 802.11 b/g/n şi Bluetooth) şi de o autonomie extinsă. Terminalele CK3 rulează sistemul de operare Microsoft Windows Embedded Handheld, ceea ce îi oferă un nivel superior de compatibilitate cu numeroase aplicaţii, simplificând procesul de integrare, dar şi cu o gamă extinsă de alte echipamente.

Scanerele de coduri de bare Intermec SG10 reprezintă o soluţie fiabilă şi intuitivă, fiind foarte uşor de folosit de către utilizatorii finali. Dotate cu conector USB sau interfaţa de tip Keyboard Wedge, scanerele de coduri de bare Intermec nu necesită alte accesorii sau setări complicate pentru a putea fi utilizate rapid şi eficient în operaţiunile de retail.
Imprimantele din gama light-industrial şi desktop Intermec PD41 şi PC43 sunt echipamente profesionale de printare a etichetelor, concepute astfel încât să ofere un nivel de fiabilitate ridicat şi o interfaţă simplă, care să faciliteze instalarea şi utilizarea cât mai rapidă. Interfeţele multiple de comunicare, soluţia de conectare wireless securizată, certificările CCX şi WiFi şi suportul IPv6 sunt doar câteva dintre elementele care asigură un ni-vel de scalabilitate ridicat şi facilitează integrarea acestor echipamente în infrastructurile IT existente. Totodată, imprimantele Intermec beneficiază de funcţionalităţi Smart Printing, care permit utilizarea directă a aplicaţiilor de printare fără a mai fi necesară utilizarea unui PC.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite