Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Gartner identifică principalele 10 tendințe tehnologice strategice pentru 2023

07 Noiembrie 2022




Cele mai importante tendințe tehnologice strategice din acest an evidențiază acele tendințe care vor genera perturbări și oportunități semnificative în următorii cinci până la 10 ani. Clienții Gartner pot citi mai multe în raportul special Gartner „Top Strategic Technology Trends for 2023”.

Despre Gartner IT Symposium/Xpo

Gartner IT Symposium/Xpo™ 2022
este cea mai importantă întâlnire pentru CIO și alți directori IT la nivel mondial Directorii IT se bazează pe aceste conferințe pentru a învăța cum să folosească oportunitățile de moment și să facă diferența, oferind viziunea și rezultatele necesare pentru a susține ridicarea pe un nivel superior a organizațiilor în care activează. Urmăriți știrile, fotografiile și videoclipurile care vin de la Gartner IT Symposium/Xpo pe Gartner Newsroom, pe Twitter folosind #GartnerSYM, pe Instagram și pe LinkedIn.

În perioada 7 –10 noiembrie va avea loc la Barcelona, SpaniaGartner IT Symposium/Xpo™ 2022, un eveniment marcant pentru industrie care oferă o experiență unică în contextul provocărilor din ziua de astăzi. Conținutul prezentărilor are în vedere prioritățile și inițiativele cheie ale liderilor IT în funcție de industrie, oferind în exclusivitate cele mai bune modalități de a crea strategia, de a executa și rezolva provocările, maximizând impactul de lider în industrie.

Despre
Gartner for Information Technology Executives
Gartner for Information Technology Executives oferă o perspectivă acționabilă și obiectivă pentru CIO și liderii IT, pentru a-i ajuta să-și conducă organizațiile prin transformarea digitală și să conducă creșterea afacerii. Informații suplimentare sunt disponibile la www.gartner.com/en/information-technology.

Urmăriți știrile și actualizările de la Gartner for IT Executives pe TwitterșiLinkedIn. Vizitați IT Newsroom pentru mai multe informații și analize.
Urmărește știrile și actualizările de la Gartner pe Twitter și LinkedIn. Vizitați IT Newsroom pentru mai multe informații și perspective.

Despre Gartner

Gartner, Inc. (NYSE: IT) oferă o perspectivă obiectivă și utilă pentru directori și echipele lor. Îndrumările și instrumentele noastre de specialitate permit luarea unor decizii mai rapide și mai inteligente și o performanță mai bună în ceea ce privește prioritățile esențiale ale unei organizații. Pentru a afla mai multe, vizitați: gartner.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite