Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ELKO a lansat noua versiune de software de management video dezvoltata de Milestone Systems

05 Aprilie 2023




Prezentare generală a versiunii 2023 R1

Actualizarea XProtect VMS 2023 R1 vine cu o experiență mai bună pentru utilizator, colaborare pentru operatori, cunoaștere a situației și eficiență a instalării. Cu noi caracteristici precum reînnoiri la nivelul UX, Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture, Native Screenshots și Smart Maps, această nouă versiune oferă o îmbunătățire semnificativă prin care se sporește eficiența, productivitatea și eficacitatea generală. În plus, îmbunătățirile aduse experienței de instalare asigură că procesul de începere a utilizării XProtect este mai simplu și mai rapid ca niciodată. Milestone Systems continuă să ocupe poziția de lider al industriei în furnizarea de soluții de management video bazate pe platforme deschise, punând la dispoziția utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona și analiza datele video cu eficiență din punct de vedere al costurilor, ușurință și eficacitate.

Resurse

• Partenerii Milestone pot obține aici mai multe informații despre 2023 R1.

Aici găsiți o prezentare generală completă a Xprotect.


Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizor de top de software pentru tehnologie video bazată pe date, în și dincolo de securitate, care ajută lumea să vadă cum să își asigure siguranța, să își protejeze activele și să își crească eficiența afacerii. Prin intermediul unor soluții cu fiabilitate și scalabilitate dovedite în peste 500.000 de instalări la clienți din întreaga lume, Milestone susține o comunitate bazată pe platforme deschise care stimulează colaborarea și inovația în dezvoltarea și utilizarea tehnologiei video de rețea. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând peste 350 de producători. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 12 țări din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații la: www.elko.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite