Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IBM FileNet – Solutie completa de Enterprise Content Management ECM

19 Noiembrie 2006




Team Collaboration Manager este proiectat pentru promovarea mai eficienta a factorilor de decizie prin înlaturarea barierelor dintre oameni, date si procese. Acest modul furnizeaza cadrul si instrumentele de colaborare, inclusiv forumul de discutie, întalnirile „life“ si grupurile interactive, pentru a permite membrilor grupurilor sa faca schimb de informatii si sa participe la procesele de luare a deciziilor în grup. Aceste instrumente accelereaza timpii de piata ai organizatiilor, reduc costurile si maresc productivitatea angajatilor si satisfactia clientilor.


Web Site Manager combina capacitatea de utilizare facila a continutului Web cu un management sofisticat de livrare de continut pentru personalizarea experientei vizitatorilor site-ului unei organizatii. De asemenea, permite si simplifica crearea, aprobarea si publicarea continutului Web, a documentelor complexe pe mai multe Web-site-uri, în mai multe formate si limbi. Livrarea de continut dinamica va permite utilizatorilor dintr-o companie sa publice informatii în mod rapid, oferind în acelasi timp Webmaster-ului controlul necesar sa creeze, sa dezvolte si sa administreze site-urile organizatiei.


Un articol realizat de
Filenet IBM – Total Technologies
20C, Smaranda Braescu Street, Bucharest, RomaniaTel.: +40 21 232 82 30Fax: +40 21 232 85 12Mobile: +40 723 544 577www.totaltech.ro


FileNet-Logo ttlogo






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite