Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Veeam anunță noi capabilități de securitate și detectare a malware-ului pentru Veeam Data Platform

25 Octombrie 2023






În discursului său din cadrul evenimentului VeeamON Resiliency Summit, Danny Allan a evidențiat noile lansări de produse Veeam pentru AWS, Azure și Google Cloud, care vor fi disponibile începând cu luna viitoare, și a oferit un mic preview al viitoarei lansări a versiunii Kasten K10 6.5. Menținându-și tradiția de inovare, Veeam a anunțat de curând și serviciul de Backup as a Service (BaaS) pentru Microsoft 365 și Azure, iar pentru începutul anului 2024 este planificată o nouă versiune a soluției Veeam Backup for Microsoft 365.

Noul program Veeam Cyber Secure

Noul Program Veeam Cyber Secure îmbină tehnologia special dezvoltată de Veeam cu o echipă de experți pentru a ajuta clienții să se protejeze și să aibă un proces de recuperare rapid în cazul unui atac ransomware. Disponibil începând cu anul 2024, acest program le oferă clienților siguranța că Veeam funcționează în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate, asigurându-i totodată că sunt pregătiți să facă față oricărui incident cibernetic. Programul Cyber Secure include servicii de recuperare în caz de incident, precum onboarding avansat, asistență la proiectare și implementare, precum și verificări trimestriale de sănătate. În cazul unui incident cibernetic, clienții au acces la un cont dedicat de Support Account Manager, respectiv la o echipă Ransomware Response cu acorduri de nivel de serviciu (SLA) de 30 de minute. De asemenea, în cadrul Programului Veeam Cyber Secure este inclusă și Garanția Ransomware Recovery, care acoperă cheltuieli de până la 5 milioane de dolari pentru recuperarea datelor. Programul Veeam Cyber Secure vă oferă încrederea că sunteți pregătiți pentru următorul atac cibernetic și vă permite să stați liniștiți, știind că backup-urile sunt curate, de încredere și pregătite pentru o recuperare rapidă. Pentru mai multe informații despre program, vă invităm să accesați: veeam.com/solutions/data-security/incident-recovery.html.

Disponibilitate

Noua actualizare a Veeam Data Platform 23H2 va fi lansată oficial la finalul acestui an. Pentru mai multe informații, accesați www.veeam.com.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul # 1 global de servicii de protecție a datelor și recuperare în caz de ransomware, are misiunea de a ajuta fiecare organizație nu doar să se recupereze după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să evolueze. Cu ajutorul Veeam, organizațiile obțin o reziliență maximă prin securitatea, recuperarea și libertatea datelor în mediul lor cloud hibrid. Veeam Data Platform este o soluție unică pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 73% din companiile din Global 2000. Reziliența crescută începe cu Veeam. Aflați mai mult despre Veeam, accesând www.veeam.com.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite