Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Bergerat Monnoyeur, în top 500 cele mai mari companii din România, cu o cifra de afaceri ce va depăși 150 milioane de Euro în 2023

21 Noiembrie 2023




Partener Caterpillar de peste 90 ani, Bergerat Monnoyeur și-a orientat mereu strategia de afaceri în jurul serviciilor și satisfacției clientului. Prin combinarea flexibilității și expertizei unei afaceri de familie cu capacitatea Caterpillar pentru inovație și dezvoltare, Bergerat Monnoyeur s-a consacrat ca fiind un partener de referință pentru profesioniștii din construcții, prin intermediul unei oferte unice pe piață.

Unică prin amploarea gamei sale de utilaje cu peste 300 de referințe de catalog și o gamă completă de unelte de lucru.

Unică prin calitatea și eficiența soluțiilor oferite – comercializarea și închirierea de utilaje noi și second-hand, recondiționare utilaje, finanțare și consultanță. Pentru informații suplimentare, accesați: www.bm-cat.ro sau urmariti-ne pe canalele de socializare după indiciul #bergeratmonnoyeur.

Eneria este specializată în furnizarea de soluţii de producere a energiei electrice şi mecanice, asigurând distribuția, instalarea și întreținerea motoarelor și generatoarelor Caterpillar, cu rol activ în dezvoltarea și implementarea noilor tehnologii de energii sustenabile.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

IPSO Agricultură este cel mai mare distribuitor de utilaje si echipamente agricole, reprezentand marci de top precum: John Deere, Kuhn, Manitou, etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite