Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Analiză SoftServe: 5 tendințe GenAI în 2024 și impactul lor într-un an electoral

23 Ianuarie 2024




Reglementarea urmărește să găsească un echilibru între dezvoltarea rapidă a inteligenței artificiale și riscurile cu care se confruntă societatea. SoftServe a realizat o cercetare care arată că echipele care folosesc GenAI sunt mai eficiente cu peste 40%. Astfel, potrivit specialiștilor, cea mai importantă tendință pentru 2024 este adoptarea rapidă a instrumentelor bazate pe inteligență artificială generativă.

Din mai 2022, compania SoftServe este prezentă și în România, unde a angajat deja aproape 150 de persoane și continuă să recruteze în domenii ca Software Engineering, Data Science, Project Management, Business Analysis și altele.

Despre SoftServe
SoftServe este o companie globală de IT, care oferă servicii de dezvoltare software și consultanță. Circa 12.000 de angajați lucrează în peste 50 de birouri aflate în întreaga lume. Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, UE și Asia. Printre clienții SoftServe se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies și alții. SoftServe este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA și al altor companii de tehnologie bine cunoscute.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite