Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

SeedBlink a mobilizat în cei patru ani de la înființare 342 de milioane de euro pentru investiții în start-upuri, susținând creșterea sectorului tehnologic european.

23 Ianuarie 2024




„În 2024, ne concentrăm și mai mult pe simplificarea equity și consolidare. Vor urma lucruri interesante în acest an. Ne așteptăm ca anul acesta să fie unul mai bun pentru start-upurile din domeniul tehnologiei ca urmare a trei motive esențiale: o revenire a creșterii economice, posibile majorări ale investițiilor fondurilor de capital și o evoluție pozitivă pe segmentul IPO-urilor”, a adăugat Carmen Sebe, CEO SeedBlink.

Managementul platformei intenționează ca în 2024 să extindă oportunitățile de investiții, oferind inclusiv posibilitatea de a coinvesti în companii mature; să dezvolte piața secundară cu instrumente convertibile; să dezvolte Nimity pentru o mai bună urmărire a portofoliului și un proces de investiții simplificat și să continue să încurajeze implicarea comunității prin organizarea de evenimente.

SeedBlink își propune, de asemenea, să își consolideze platforma "all-in-one", concentrându-se pe consolidarea equity și simplificarea raportării către investitori și eficientizarea atragerii de fonduri. Prin lansarea de cursuri și evenimente de networking, alături de o prezență operațională extinsă în regiunea DACH, Benelux și Franța, fondatorii își doresc să îmbunătățească gradul de implicare a comunității și sprijinul acordat investitorilor și fondatorilor din domeniul tehnologiei.

Citiți aici în întregime Raportul Anual pentru 2023 pentru a afla mai multe informații despre impactul SeedBlink asupra ecosistemului european de start-upuri tehnologice.

Despre SeedBlink
SeedBlink este o platformă de equity management și de startup investment specializată în tehnologie, care permite startup-urilor europene și acționarilor acestora să acceseze, să gestioneze și să tranzacționeze capitaluri proprii alături de investitori instituționali consacrați.

SeedBlink SA este înscrisă la Registrul Autorității de Supraveghere Financiară cu nr. PJR28FSFPR/400001 începând cu data de 03.11.2022 cu un pașaport UE, conform registrului furnizorilor de servicii de crowdfunding al Autorității Europene pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Contact la email: press@seedblink.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite