Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xiaomi redefinește conectivitatea și prezintă conceptul "Human x Car x Home" la MWC 2024

26 Februarie 2024




Dincolo de produsele tehnologice de pionierat, Xiaomi continuă să redefinească producția, poziționând fabrica sa inteligentă în avangarda inovației industriale. În aceste centre de transformare tehnologică, agilitatea, eficiența operațională și precizia apar ca principii de bază. Înființarea Fazei II a Fabricii Inteligente în districtul Changping din Beijing subliniază angajamentul neclintit al Xiaomi de a oferi consumatorilor calitate de neegalat și inovație de pionierat.

Construind un viitor sustenabil
Xiaomi nu numai că se angajează să ofere utilizatorilor din întreaga lume produse și servicii de înaltă calitate și durabile, dar plasează, de asemenea, protecția mediului și dezvoltarea durabilă în centrul strategiei sale de afaceri. Xiaomi s-a angajat să atingă neutralitatea carbonului până în anul 2040 și a demonstrat transparență în demersurile sale ecologice prin publicarea primului său white paper privind acțiunile climatice în timpul COP28.

Aceste etape semnificative se aliniază la implicarea activă a Xiaomi în inițiative majore de durabilitate, cum ar fi inițiativa GE100% care pledează pentru adoptarea generalizată a energiei regenerabile și un program robust de reciclare a deșeurilor electronice. Pentru a-și susține misiunea de a opera în mod sustenabil, Xiaomi a adoptat un model de economie circulară cu obiectivul de a recicla 38.000 de tone de deșeuri electronice din 2022 până în 2026. Acest efort concertat exemplifică abordarea holistică a Xiaomi de a reduce decalajul dintre soluțiile high-tech și sustenabilitatea mediului, remodelând rolul industriei tehnologice în promovarea unui viitor sustenabil.

¹ Sursa informației - Xiaomi Corporation 2023 Third Quarter Results Announcement.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite