Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

EIT Health susține start-up-urile și IMM-urile europene să își testeze soluțiile de inteligență artificială și robotică pentru sănătate

11 Martie 2024




TEF-urile sunt o inițiativă a Comisiei Europene cu scopul de a raționaliza certificarea și testarea soluțiilor de inteligență artificială și robotică. Intenția este ca aceste centre de experimentare la scară largă să ofere facilități fizice și virtuale, unde startup-urile și IMM-urile pot obține sprijin pentru a testa, valida și demonstra cele mai recente tehnologii bazate pe inteligență artificială în medii reale. Mediile reale vor fi spitale și laboratoare de cercetare și dezvoltare în domeniul sănătății.

Pe lângă faptul că mișcarea contribuie la creșterea eficacității, a rezilienței și a durabilității sistemelor de sănătate din UE, TEF Health urmărește, de asemenea, să reducă inegalitățile în ceea ce privește furnizarea de asistență medicală și să asigure conformitatea cu standardele juridice, etice, de calitate și de interoperabilitate.

Procesul de solicitare implică mai multe etape, inclusiv evaluarea eligibilității, evaluarea și aprobarea pentru a avea acces la catalogul portughez de servicii TEF-Health. Start-up-urile și IMM-urile interesate pot aplica vizitând https://tefhealth.eu/call/call-1 și urmând procesul de aplicare descris în documentul apelului. Startup-urile și IMM-urile selectate din statele membre ale UE vor primi sprijin din partea statului sub forma unor reduceri la prețul de piață al serviciilor de validare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: Ricardo Pires, ricardo.pires@eithealth.eu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite