Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ELKO Romania introduce în portofoliu produsele TESLA Smart, pentru controlul și automatizarea locuinței inteligente

26 Martie 2024




Aspirator inteligent 2 în 1
Are o putere de aspirare de 3.000 Pa și poate funcționa timp de până la 100 de minute cu o singură încărcare. Dacă acest timp nu este suficient, se va conecta la stația de andocare și va continua să lucreze după reîncărcare.

Aspiratorul se deplasează prin cameră cu ajutorul unor senzori laser care îl protejează de lovituri, coliziuni și căzături. De asemenea, își amintește dispunerea locuinței, ceea ce facilitează planificarea curățeniei.

Filtrul H12 captează chiar și cele mai mici particule cu o eficiență de 99,5%. La curățare, acesta se asigură că praful, polenul și alți alergeni rămân în coșul de gunoi și nu sunt împrăștiați în aer. Acest lucru ajută la menținerea unui climat mai curat.

Robot Vacuum AI300 Plus este echipat cu o baterie de 3200 mAh și poate funcționa timp de până la 100 de minute. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reîncărcare - dacă nivelul bateriei scade sub 20%, aspiratorul se conectează automat la stația de andocare și continuă să curețe de unde a rămas după ce se reîncarcă până la 80%. Stația de andocare funcționează și ca un coș de gunoi extern - atunci când coșul aspiratorului este plin, acesta se golește automat în zona stației de andocare.

O nouă generație a bonei video
Noua generație de camere inteligente oferă orezoluție îmbunătățită. Datorită obiectivului cu unghi larg și a rotației pe două planuri, puteți fi mereu cu ochii pe bebelușul dumneavoastră. Detectarea sensibilă a mișcării și a sunetului vă alertează chiar și la cel mai mic zgomot. Controlul ușor este asigurat de aplicația Tesla Smart pentru iOS și Android, disponibilă în limba română.

Cu funcția de panoramare și înclinare, camera se poate roti în două direcții - 340 de grade pe orizontală și până la 50 de grade pe verticală. TESLA Smart Camera Baby B250 are, de asemenea, un obiectiv cu unghi larg de înaltă calitate, care oferă un unghi larg de vizualizare, astfel încât nimic nu este omis. Funcția de urmărire activă vă ajută să supravegheați chiar și cei mai activi copii.

Imaginea de la TESLA Camera Smart Baby B250 este întotdeauna clară și detaliată. Dispozitivul este echipat cu o cameră foto de 1/2,8". CMOS cu o rezoluție de 3 megapixeli și o frecvență de cadre variabilă. Camera poate face față cu ușurință condițiilor de iluminare slabă, iar LED-urile puternice cu infraroșu vor ajuta în situații de lumină slabă.

Copilul plânge? Sau poate s-a spart un geam? TESLA Camera Smart Baby B250 vă va alerta în orice situație cu ajutorul sistemului său inteligent de detectare a sunetului și a mișcării. Va deveni paznicul casei și asistentul de încredere. În plus, camera nu numai că monitorizează siguranța, dar are grijă și de confortul copilului tău. Senzorii camerei monitorizează temperatura și umiditatea relativă din cameră. Dacă bebelușul dumneavoastră are probleme în a adormi, camera va reda un cântec de leagăn preferat pentru a-l ajuta să adoarmă.

Pe lângă aceste produse, ELKO va distribui de la Tesla Smart și Prize și întrerupătoare inteligente:Smart Plug, și de îngrijire personală:Periute de dinti,Flosser,Ondulator de Păr,Placă de Păr. Toate aceste game de produse le veți putea comanda acum prin ELKO Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite