Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Konica Minolta prezintă 20 de subiecte și premiere europene la expoziția drupa 2024

27 Martie 2024






Cele mai importante momente ale expoziției includ 20 de noutăți europene

Printre alte noutăți ce vor mai fi prezentate publicului în cadrul drupa 2024 se va număra și AccurioPress C84hc, un echipament cu tehnologie de toner cu o cromatică ridicată, care printează în mod constant culori vii și strălucitoare, singura platformă din lume care utilizează noul toner high chroma.
Alte prezentări vor include un braț de robotică Cobot, noi opțiuni pentru MGI JetVarnish 3D Web 400 cum ar fi JetSeal și o unitate de finisare în linie ,precum și lansarea unei versiuni mai avansate a suitei de soluții software AccurioPro Color Management.
Din partea Konica Minolta Sensing Business Unit, va avea loc prezentarea instrumentelor de gestionare a culorilor MYIRO pentru aplicații de artă grafică. Acestea vor include spectofotometre pentru gestionarea avansată a culorilor și pentru scanarea automata de mare viteză.



Drumul către schimbarea sustenabilă: automatizarea Industry 5.0

Spațiul expozițional extins al Konica Minolta este dovada importanței pe care o acordă compania industriei de tipar digital profesional și industrial, precum și expoziției drupa în sine, care facilitează întâlnirea perfectă cu clienții vizați. Desfășurat pe două etaje și de-a lungul a șase zone interconectate, standul Konica Minolta va include peste 30 de mașini care vor rula live, același număr de ecrane pe care vor rula soluțiile software, prin intermediul cărora specialiștii companiei vor demonstra modul în care tehnologiile Konica Minolta cu toner sau jet de cerneală se completează perfect.
Olaf Lorenz a mai adăugat: „Prezența noastră la drupa, care include peste 20 de premiere europene, va merge dincolo de a vă oferi o simplă privire spre viitor. Aceasta va fi o manifestare a devotamentului nostru față de clienți și parteneri, de a iniția transformarea digitală, de a promova reziliența și de a contribui la sustenabilitatea industriei de tipar, pe măsură ce era industriei 5.0 prinde viață și în lumea tiparului.”



Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.
Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 33 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.
Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite