Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

O noua provocare pentru HRManagementul Integrat al Capitalului Uman

23 Decembrie 2006




Adrian Paraschiv: „Exista o stransa legatura intre investitiile in dezvoltarea capitalului uman si cresterea profitului. S-a evidentiat importanta unor factori precum accesul angajatilor la informatie cu privire la obiectivele strategice ale companiei, crearea de echipe de lucru eficiente si dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor de colaborare la locul de munca.


Saba, ca solutie de management si dezvoltare a capitalului uman, ofera o abordare sistematica pentru a creste contributia acestor factori pentru a obtine un avantaj competitiv din resursa cea mai importanta a unei organizatii si anume angajatii.”


Adrian_Paraschiv
Adrian Paraschiv (foto), Director de Consultanta si Vanzari, ATC ROM


„Sectorul financiar-bancar este intr-o reorganizare rapida: noi reglementari, noi produse si noi fluxuri, mai multe sucursale si mai multi angajati. Asimilarea acestor schimbari de catre organizatii este un proces complex. Prin solutia Saba, se asigura un proces optim de instruire - costurile scad cu pana la 90% iar timpul necesar cu pana la 50%. Parteneriatul ATC ROM - Saba s-a dovedit a fi unul de succes. Experienta ATC ROM in domeniul consultantei in implementarea de solutii bancare si expertiza in eLearning reprezinta o combinatie, credem noi, de interes pentru bancile din Romania.”




Despre ATC ROM


LogoATCATC ROM a fost infiintata in Romania in anul 2000 ca subsidiara a compa-niei ATC.


ATC (Athens Technology Center S.A.) a fost fondata in Grecia in anul 1987, fiind o companie privata, activa in proiectarea, dezvoltarea, integrarea si asigurarea asistentei pentru sisteme informatice complexe.


ATC ROM a devenit un pilon important al activitatii ATC in Romania, dar si in regiune, dat fiind contributia consultantilor romani cu o bogata experienta in domeniul bancar si solutii de eLearning.


Compania este partenerul pentru Europa de Sud-Est pentru o serie de importanti furnizori de solutii (Saba, i-flex solutions, Mantas, CR2, Epicor) si dovada reusitei consta in implementarile realizate deja sau in curs de derulare in Romania, Polonia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Albania si Ucraina.


Lista de clienti cuprinde: BARCLAYS, HSBC, Egnatia, Bancpost, Postbank Bulgaria, EFG Beograd Serbia, Polbank EFG Poland, Eurobank EFG, Piraeus Bank, National Bank of Greece, Aspis Bank, P&K, Alpha Bank, Fortis Bank Greece, Emporiki Bank.


Mai multe detalii pe www.atc.gr sau www.atcrom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite