Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Email security - date şi soluţii actuale

29 Iunie 2008




-22% din companiile europene investigate (44% din Marea Britanie, 7% din Germania, 13% din Franţa) au concediat în ultimele 12 luni un angajat ca urmare a violării politicilor de email.


-18% din companiile europene studiate (28% din Marea Britanie, 17% din Germania, 10% din Franţa) au investigat expunerea informaţiilor confidenţiale, sensibile sau private, ca urmare a pierderii sau furtului de dispozitive mobile în ultimele 12 luni.


-12% din companiile europene studiate (16% din Marea Britanie, 17% din Germania, 3% din Franţa) au investigat expunerea informaţiilor confidenţiale, sensibile sau private, prin postarea acestora pe bloguri.


-8% din companiile europene (9% din Marea Britanie, 3% din Germania, 10% din Franţa) au investigat expunerea de informaţii confidenţiale, sensibile sau private, prin intermediul mediei video sau audio.


-48% din companiile europene (41% din Marea Britanie, 53% din Germania, 52% din Franţa) sunt “foarte preocupate” sau “preocupate” de email-ul pe bază de web, privindu-l ca pe un canal de expunere a informaţiilor confidenţiale sau cu drepturi de proprietate.


-63% din companiile europene (66% din Marea Britanie, 57% din Germania, 68% din Franţa) sunt “preocupate” sau “foarte preocupate” să se asigure că email-ul nu poate fi folosit pentru răspândirea secretelor de afaceri ale companei sau a proprietăţii intelectuale valoroase.


-62% (63% din Marea Britanie, 50% din Germania, 74% din Franţa) sunt “preocupate” sau “foarte preocupate” să protejeze confidenţialitatea identităţii personale şi a informaţiilor financiare conţinute de email-urile care ies din companie.


-49% din companiile europene studiate (50% din Marea Britanie, 60% din Germania, 39% din Franţa) au afirmat că este “important” sau “foarte important” să reducă riscurile legale şi financiare asociate email-ului care iese din companie în următoarele 12 luni.


- 45% din companiile europene studiate (34% din Marea Britanie, 57% din Germania, 45% din Franţa) au afirmat că este “important” sau “foarte important” să reducă riscurile legale şi financiare asociate traficului HTTP care iese din companie în următoarele 12 luni.



Teodor Niţu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite