Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Nistoran vrea resuscitarea priorităţilor ANRCTI

25 Septembrie 2008




„La un moment dat, din cauza unor decizii contestabile şi contestate ea şi-a ştirbit foarte mult din prestigiu”.


Nistoran crede că autoritatea a greşit când a amânat tarifele de interconectare, că a întârziat prea mult implementarea proiectelor privind portabilitatea şi organizarea licitaţiei pentru licenţele de tip Wimax şi pentru faptul că nu există încă norme de aplicare pentru reglementările din IT, precum marca temporală sau facturarea electronică.

Trebuie lucrat la transparenţă

„Trebuie să comunicăm mult mai eficient, în primul rând cu consumatorii, în probleme cum ar fi compararea tarifelor sau obligaţiile operatorilor. Vom face campanii”, susţine Nistoran.


Actualul preşedinte al ANRCTI l-a înlocuit în funcţie pe Dan Cristian Georgescu, ce a fost demis pe motivul descoperirii unor nereguli în cadrul rezultatelor unui audit intern al instituţiei. Guvernul României nu a motivat oficial demiterea lui Georgescu. Nistoran a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, a pus bazele companiilor Digital Pro, GlobalNet şi NetCom şi a făcut parte din comisia permanentă pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din cadrul Camerei Deputaţilor.


Tudor Chirtoacă



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite