Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Culoarea atrage. Culoarea este grăitoare. Culoarea vinde

02 Iunie 2009




Funcţionalităţi

Rata de adopţie a imprimantelor color în mediile de birouri nu a fost prea mare, deoarece acestea nu aveau la început funcţionalităţile echipamentelor alb-negru – flexibilitate în printare, alegerea tipului de media (de la hârtia normală la hârtia de calc), capacitate mare a tăviţelor pentru hârtie şi opţiuni multiple de printare. Acum imprimantele color se bucură şi ele de aceleaşi avantaje.


Organizaţiile care utilizează foarte mult serviciile de printare în reţea au nevoie de echipamente color care pot funcţiona în astfel de medii şi care pot fi administrate cu uşurinţă în interiorul reţelei. Primele imprimante color nu erau foarte prietenoase în ceea ce priveşte lucrul în reţea. Iniţial, imprimantele laser erau singurele echipamente de printare color care aveau funcţionalităţi de conectare în reţea. În prezent, multe modele de imprimante de business cu jet de cerneală sunt funcţionale în reţea, la fel şi multe multifuncţionale cu capabilităţi de printare color.


Aşa că, în ceea ce priveşte conectarea imprimantelor din ziua de azi în reţea, fie ele alb-negru, fie color, nu mai există diferenţe.


Aceasta nu este o pledoarie pentru echipamentele de imprimare color. În funcţie de activitatea şi necesităţile companiilor pe care le conduceţi sau în care lucraţi, puteţi alege echipamentele potrivite, fie alb-negru, fie color.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite