Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Net Consulting–solutii profesionale

10 Februarie 2005




Solutia Kofax furnizata


Dupa realizarea unor teste edificatoare este ales un sistem care are la baza aplicatiile Ascent Capture de la Kofax, intr-o configuratie care sa corespunda cerintelor beneficiarului.


In sediul central al bancii sunt instalate serverul Ascent Capture si statiile de indexare/validare. Pe server este instalat si modulul de transfer al datelor prin internet/intranet, Ascent Capture Internet Server (ACIS). In fiecare din sucursale este instalata o statie de scanare, ce poate scana offline loturi cu ordinele de plata, care apoi sunt transmise via Intranet catre sediul central, moment in care se sincronizeaza setarile statiilor cu cele de pe serverul central. Se asigura astfel un management centralizat al statiilor de scanare din sucursale.
Se realizeaza configurarea aplicatiei pentru a se respecta principiul „celor patru ochi” si al „limitelor pentru utilizatori” in procesul de prelucrare a datelor extrase din documentele scanate. A fost implementata verificarea conturilor IBAN si validarea datelor cu baza de date a clientilor interni.


Rezultatul asteptat/anticipat/dorit:


Prin implementarea sistemului bazat pe aplicatiile Ascent Capture se reuseste procesarea rapida si cu un grad mare de confidentialitate a Ordinelor de Plata in LEI, din toate sucursalele si salvarea datelor in aplicatia bancara si ulterior in cea de management a documentelor.


Proiectul este implementat in sediul central, fiind in derulare implementarea in sucursale. Salvarea catre aplicatia de document management este realizata si testata in sediul central, dar va fi implementata dupa definitivarea noului amplasament al echipamentelor pe care ruleaza aceasta aplicatie.





KOFAX este o firma americana care a luat fiinta in anul 1985. Este considerata in prezent ca fiind unul din cei mai importanti furnizori de produse, solutii si servicii pentru managementul documentelor (Electronic Document Capture). Este cotata la bursele din Londra si Frankfurt.


Incepand din 1995, KOFAX a lansat pe piata produsul Ascent Capture, prima aplicatie pentru captura informatiei si managementul sistemelor de prelucrare a documentelor.


Produsele KOFAX au deschis seria de solutii pentru procesarea electronica a documentelor utilizand sisteme informatice, care sa permita accelerarea proceselor de scanare, vizualizare si printare a documentelor cu rezolutie inalta. De asemenea, inca de la infiintarea sa KOFAX a inovat permanent procesele de conversie a documentelor nestructurate si datelor in informatii care pot fi utilizate electronic.



Numar de angajati: 245

Parteneri: 1.000

Crestere a volumului de afaceri in ultimii 10 ani: 250%

Licente de aplicatii: 30.000

Instalari aplicatii: 8.000

Seturi de echipamente de dezvoltare vandute: 3.500

Acceleratoare/controlere vandute: 150.000


Orice organizatie trebuie sa faca fata unui volum imens de documente in fiecare zi. Unele dosare se afla in forma electronica. Altele sunt din hartie. Unele sunt depozitate in arhive, altele sunt salvate pe serverele retelelor de calculatoare. In tot acest haos poate fi utilizata o solutie de analiza de continut sau o aplicatie ERP, dar acestea nu reprezinta decat o parte a solutiei. Este foarte important ca toate informatiile sa fie prelucrate si structurate astfel incat ele sa fie utilizate cu rapiditate si in mod corect. Aceste procese sunt rezolvate de KOFAX.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miruna
eu defapt sunt fiica lui mustata bogdan ci nu sunt un oricare cititor il pup din tot sufletul:love::heart:
16 Octombrie 2005, 03:05:21