Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Universitatile primesc solutii practice pentru problemele din viitor

04 Octombrie 2010




Informatii suport


Proiectul “Calitate si Leadership pentru Invatamantul Superior Romanesc” este unul dintre cele sase proiecte strategice pentru invatamantul superior derulate de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii si finantate prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.


Unul dintre scopurile proiectului este dezvoltarea capacitatii de analiza strategica pe termen lung la nivelul universitatilor romanesti.
In vederea acestei imbunatatiri a capacitatii de leadership, proiectul are in vedere realizarea unei serii de instrumente de lucru pe care sa le puna la dispozitia universitatilor. De asemenea proiectul are ca scop consolidarea comunitatii romanesti de practicieni foresight (studii prospective) si integrarea sa in comunitatea internationala. Pentru aceasta se organizeaza sub denumirea „Dialogurile de la Bucuresti” un set de 10 workshop-uri avand ca obiectiv dezvoltarea conceptelor fundamentale de foresight prin dialogul unor experti de marca pe plan international.


Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.edu2025.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite