Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Integrarea ERP-BI, o cerinţă în creştere pe piaţa locală

15 Decembrie 2010




• „Controlul stocurilor de marfă şi optimizarea acestora şi clarificarea creanţelor reale şi recuperarea acestora din piaţă sunt printre principalele cerinţe venite din partea clienţilor. O altă cerinţă la fel de frecventă este personalizarea puternică a soluţiei, astfel încât aceasta să se plieze cât mai exact pe specificul activităţii.“ – Laurenţiu Diaconu, Analist DistribNET Junior Soft.


• „Principalele cerinţe se axează pe vizibilitate – persoanele de decizie vor să ştie situaţia exactă, să poată realiza anumite estimări pentru a face faţă eventualelor situaţii neprielnice. Companiile vor să reacţioneze mai repede şi mai prompt la orice schimbare a mediului în care îşi desfăşoară activitatea. Cel mai uşor această vizibilitate se realizează prin urmărirea indicatorilor cheie din companie. Urmărirea cu atenţie a lor şi alertarea din timp este cheia succesului unor decizii oportune. Beneficiile urmărite în această perioadă se rezumă la a limita pierderile şi a păstra compania sănătoasă. Creşterea este o ţintă pe termen lung.“ – Florin Marinache, Sales Director Romsym Data.


BI-ul va triumfa

„Susţin cu tărie că, pe măsură ce ERP-ul va deveni o tehnologie universal răspândită, tot mai multe companii se vor întoarce către soluţiile de BI pentru a-şi satisface nevoile tot mai complexe şi mai dinamice de analiză şi raportare.“
Cotiso Hanganu, Managing Partner Q&Q Info Consult



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite