Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Să fie open-source sau o soluţie proprietară de PM…?

28 Aprilie 2011





Oracle a preluat Primavera în 2008. Pe piaţa din România, nu s-au înregistrat modificări majore în ceea ce priveşte partenerii Oracle pentru soluţia de project management.


„În acest moment, TotalSoft este autorizat să vândă licenţe, să implementeze şi să asigure instruire pentru produsele Primavera şi este singurul partener român autorizat să asigure suport tehnic pentru aceste produse, având sute de proiecte de succes în portofoliu. De asemenea, un partener mai nou apărut în ecosistemul nostru de parteneri este Smart Project Solutions, cu care Oracle a lansat o soluţie integrată JD Edwards & Primavera, dedicată industriei construcţiilor.
Ambii parteneri sunt Gold Partner, specializaţi în suita Primavera P6. Conform politicilor Oracle, nu există limitări în ceea ce priveşte numărul de parteneri; în mod natural, acesta evoluează în funcţie de dinamica pieţei de IT. Considerând etapa actuală, este posibil ca numărul de parteneri specializaţi Primavera să rămână neschimbat încă o perioadă de timp. Cu toate acestea, o serie de parteneri Oracle tradiţionali, care au competenţe în zona de ERP, şi-au manifestat interesul de a se dezvolta şi în zona soluţiilor Primavera. Strategia Oracle este de a acorda sprijin complet şi susţinut atât partenerilor care activează deja în zona aplicaţiilor Primavera, cât şi celor ce sunt interesaţi de extinderea competenţelor existente de ERP, CRM, în scopul creării unei reţele de parteneri experimentaţi în această zonă. Ca şi suport al acestei abordări, din punct de vedere strategie de produs, Oracle a dezvoltat, sub umbrela Application Integration Architecture, un pachet predefinit de integrare Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management cu Oracle E-Business Suite”, a declarat Florin Drăgănescu, Alliance & Channels Director Oracle România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite