Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PM Day 2011

25 Iunie 2011




Punctul culminant al zilei a fost video-conferinţa susţinută de Dr. Harold Kerzner, renumit teoretician în domeniul managementului de proiect, care a prezentat concluziile celei mai recente lucrări de cercetare ale sale, „Project Management, KPIs, Metrics and Dashboards”, ce s-a materializat într-o carte programată să apară pe piaţă în această toamnă.


Nu au lipsit nici în acest an sesiunile energizante Pecha Kucha, în care trei excelenţi speakeri au delectat audienţa timp de 8 minute fiecare.


Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă, în care cei prezenţi au fost răsplătiţi cu premii constând în cărţi, cursuri de project management, dispozitive hardware şi licenţe software.


„Feedback-ul oferit de audienţă pe parcursul întregii zile de conferinţe, dar mai ales la finalul evenimentului, a fost pozitiv, aşa că suntem încrezători când spunem că cea de-a doua ediţie a PMDay a fost un real succes. PMI Romania şi Microsoft România doresc să mulţumească pe această cale sponsorilor PMSolutions, SIVECO, Exec-Edu, TeamNet International, Roland Gareis Consulting şi tuturor partenerilor implicaţi în organizarea conferinţei”, a declarat Simona Bonghez, preşedinte PMI Romania Chapter.


Participanţii, în număr de 230, au fost persoane ce activează în diverse domenii de activitate (IT&C, construcţii, fonduri europene etc.), făcând parte din companii mature sau care înţeleg importanţa managementului de proiect şi rolul acestuia în dezvoltarea organizaţională.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite